#Moda

ČIZME, ČIZME, ČIZMEEEE

Čizme su nekada bile obilježje jeseni i zime a sada se nose tokom čitave godine.

Ipak za ovu jesen modni znalci, blogeri, influenseri svoje čizme nose ovako, i nama predlažu brojne zanimljive kombinacije.

Čizme sa špicem

 

Čizme sa špicem su stalno in, već nekoliko godina unazad. Nije važno da li su visoke ili kratke, one će svaku vašu kombinacuju da oboje dozom elegancije.

 

Još ako na uske pantalone ili  farmerke obučete sako, spremni ste za bilo koju svečaniju priliku.

A ako želite totalnu  eleganciju, umjesto uzanih farmerki obucite široke pantalone ili zvonaste farmerke u kojima će vaši špicevi samo da vire. Na ovaj način ćete (htjeli ili ne) vizuelno izdužiti figuru i djelovati veoma otmeno.

Martinke

 

Iako su uvijek vezivane za punk stil oblačenja, ove sezone, čuvene „Martinke“ dobijaju nešto romantičniju ulogu. Ko kaže da moraju da se kombinuju samo sa uskim iscjepanim farmerkama.

 

Modni znalci usudili su se da ih spoje sa laganim ljepršavim materijalima, dugim suknjama i haljinama, praveći potpuni boom ove jeseni. Još ako na to dodate dugačak džemper ili kožnu jaknicu, greške nema!

 

Dakle, em  udobno, em lepršavo i romantično sa dozom oštirne i glam roka!

Print

 

Bilo da su špicaste, oble, sa tankom ili blok petom, najpopularniji model čizama ove sezone su one sa bilo kakavim dezenom. Karo, zmija ili neprolazni leopard print osvježiće i podići i najjednostavniju kombinaciju.

 

Tako da, ove jeseni čizme, koje god imate, na noge i pustite mašti na volju !

 

 

Čizme za kišu/ Gumenjaci

 

Ukoliko ne želite da razmišljate o vremenskim prilikama, već hoćete da budete skockani ali i suvih nogu, proizvođači gumenih čizama su se posljednjih nekoliko godina zaista potrudili da izgled gumenjaka što više učine elegantnijim ali i približe izgledu „obične „obuće .

Tako sada na tržištu zaista imamo raznorazne gumene čizme koje pored lijepog izgleda, pomažu da ostanemo suvi i zdravi!

 

 

 

 

Autor: Jelena Vukić

Foto: Pinterest

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: