#Moda

ŠTO OBUĆI ZA DOČEK U ZAVISNOSTI OD TOGA GDJE IDETE?

Brojimo još malo do najluđe noći! Kako ni mi još nismo sigurni gdje i kako ćemo je provesti, napravili smo listu prijedloga šta da obučete ukoliko se odlučite za neku od ove tri varujante..

 

 

 

GRADSKI TRG

Ukoliko odlučite da Novu godinu dočekate napolju, pored lijepog izgleda, prvo treba da se pobrinete da vam ne bude hladno! Nemojte sebi upropastiti doček cupkajući od hladoće umjesto uz zvuke muzike!

 

Druga stvar na koju treba da obratite pažnju je udobnost obuće. To nije 15, 20 min pa sjednete u udobnu fotelju.. Sat i više na štiklama po zimi može vam upropastiti provod. Ali, ne brinite, tu smo mi da mislimo na sve!

 

Dakle, ako nosite jednobojan kaput, neki detalj poput kape i šala, može vam iz korijena promijeniti kombinaciju. To možete postići i sa velikim brošem ili minđušama. Malo jača šminka i spremne ste! Ukoliko vam je jakna šarena ili ima krzno, neka detalji koje nosite budu smireniji da ne biste djelovali prenatrpano.

 

Predlažemo toplu i udobnu obuću, jer morate misliti na zdravlje i udobnost.

 

P.S. Budite mudre pa svoje štiklice spakujte u torbu ili rančić koji nosite i ako poslije trga idete dalje, samo se preobujte i stvar rješena!

 

KUĆNI PARTY  ILI ŽURKA

Kad je ova varijanta u pitanju možeš pustiti mašti na volju..

Možemo ti davati hiljade prijedloga ali ovdje obuci ono što nemaš gdje drugo da nosiš. Vjerovatno si sa svojom ekipom ili barem njenim dijelom, osjećaćeš se ugodno, i sigurno šta god da staviš na sebe.

Da li će to btit šljokičava mini haljina, sako i pantalone, košulja i pantalone, tunika i šljokičave pantalone.. Štikle, ravno, sve je u igri.. Ideš da se zabavljaš pa izgledaj zabavno! Sve to mora da prati i vesela novogodišnja šminka!

 

P.S. Ovdje u ranac pakujete kompletnu presvlaku ako se kasno budete vraćali kući ili ako ostajete kod domaćina/ce na spavanju(obrnuto od prvog prijedloga)

NOĆNI KLUB

Jača šminka, dobra haljina, suknja, šorts, kombinezon, šljokice, plise..

Na partiju  u klubu nema opuštenih varijanti. Ako ste se odlučili za ovaj vid proslave, očekujte da će svi da zablistaju u svojim najboljim izdanjima, pa ako nećete da se razlikujete..

 

 

Naše slike su samo prijedlozi. Da vam malo poguramo maštu. Uživajteeeeee!

 

 

Autor: Jelena Vukić

Foto: Pinterest, Asos.com,  biurofestiwalowe.pl,linkedin.com

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: