#Moda

BIJELA KOŠULJA

Pravilo koje važi za malu crnu haljinu - da barem jednu morate da imate u ormaru, važi i za bijelu košulju. Ove godine to je imperativ o koji nijedna žena koja drži do stila ne bi trebalo da se ogluši.

 

A nema ni razloga za to, jer bijele košulje su nam došle u najrazličitijim krojevima - od klasičnih, ukrojenih, sa kragnom, koje možete da nosite uz poslovno odijelo, farmerke, suknje sa cvetnim dezenom, do asimetričnih, sa karnerima, kopčanjem po dijagonali, sa dugim ili tričetvrt rukavima...

U bijeloj košulji možete da izgledate romantično, elegantno, strogo, ekstravagantno... Svako može da pronađe model po svom ukusu i nosi ga na niz načina, uz "bojfrend" džins, blejzer, prugaste pantalone...

 

Ona je najbolja investicija, jer lako se kombinuje uz gotovo sve komade odjeće koje posjedujete i može da im udahne novi život, plus što trpi upečatljive komade nakita i svu vrstu obuće. I, što je najvažnije, nosiva je tokom cijele godine, kako u neformalnim prilikama tako i u onim koje zahtevaju elegantniji "dres kod".

 

Zato, trk po bijelu košulju!

 

 

Izvor: Novosti.rs

Foto: Novosti.rs

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: