#Moda

NA TUFNE I ŠTRAFTICE - MANIKIR ZA LJETO

Djeluje da nema više šta da se izmisli kada je oslikavanje noktiju u pitanju, jer smo do sada vidjeli sve - i lijepe i bizarne trendove. Sve boje su u opticaju, od svijetlih do tamnih, metalik, sa šljokicama...

 

Za one romantičnije tipove predlog su nokti na tufnice, dok je za one koje vole geometriju dobar izbor manikir na štrafte!

 

Nokti stvarno izgledaju zanimljivo, a izbor boja ostavljen je samo vašoj mašti. Kozmetičari preporučuju kontrastne kombinacije, pa ako imate, na primjer, crveni lak, "udarite" bijele ili crne tufnice, ili ako nosite crni lak oslikajte ga zlatnim ili srebrnim tačkicama.

 

Što se štrafti tiče, dobar izbor su slične boje u različitim nijansama, kao i kombinacije sa metalik i sjajnim lakovima.

 

 

Takodje , ponovo su se vratili i stikeri za nokte, pa bilo koju boju da stavite, možete je ukrasiti nekom neobičnom naljepnicom poput zvijezdice, srca.. Neka vaši noktići budu vaš modni detalj ovog ljeta!

 

 

Izvor: Novosti.rs

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: