#Moda

OVE GODINE HOT, SLJEDEĆE NOT - TRENDOVI KOJI NEĆE BITI IN 2018. GODINE

Razmišljaš o tome da u 2018. promijeniš stil koji nosiš? Onda  nemoj uključiti ništa od ovog u svoj novi identitet.
Kraj jedne, a početak nadolazeće godine, vrijeme je velikih odluka i bitnih promjena. 


Ako su neki od tvojih  #newyearsresolutiongoals povezani s novim modnim odabirima i stilovima, imaj na umu da se ove stvari više neće nositi u 2018. 

Chokeri

Ah, chokeri, odakle da počnemo?  Donedavno su ih nosile samo rokerke, metalke i punkerke, u 2017. su chokeri postali sastavni dio modnih dodataka svih cura, bez obzira na stil koji inače nose. Da,  djevojke su poludjele za njima,  ali stilisti su ih nevoljko gurali u fashion editoriale, a modni kritičari s gnušanjem pisali o ovom trash trendu. I premda smo nekako uspjeli od njih napraviti koliko toliko sofisticirani komad, on  i dalje toliko odiše kičem pa mu u 2018. nećemo dati priliku.

Gola ramena

Moramo priznati kako nam je povratak golih ramena bio jako simpatičan, no očigledno nije izazvao sličnu reakciju kod većine djevojaka. Kako to znamo? Zato što one nisu ni nosile ovaj trend, jer da jesu ulice bi ga bile pune.

Svakako ženstven, ali ipak nedovoljno moderan, ovaj će trend u 2018. samo tiho iščeznuti. 

Smiješni natpisi na majicama

Bez brige, znamo koliko voliš majice s  natpisima - nećeš se morati odreći svih modela. Naime, natpisi poput: 'Sex,drugs and rock&roll', 'I love you' ili 'Let me be your flower' odlaze u istoriju kao potpuno suvišan modni trend jer u 2018. nitko više nema vremena za beznačajne parole koje se ponavljaju već čitavu deceniju. U godini koja dolazi nosićemo natpise koji su više u stilu: 'I wish I loved exercising as much as I love sitting on the couch and eating everything', dakle riječ  je o natpisima pomoću kojih ističemo svoje mišljenje i izražavamo se, umjesto da ponavljamo rečenicu koja nam ne znači baš ništa. 

 

Korset kaiševi

Iako su ti se kaiševi u obliku korseta sigurno učinili kao dobar trik za isticanje struka, moramo te razočarati i reći ti da  su korseti u obliku kaiša su totalno pase i više ih nikad niko ne bi trebalo nositi, osim za potrebe Halloween kostima 

 

 

Foto: Zara.com, Pull&Bear.com, Berhska.com, HM

Izvor: Teen385

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: