#Moda

SAVAGE X FENTY , REVIJA VEŠA SLAVI ŽENE KAO NIKADA DO SADA!

Pored toga što je jedna od najuspješnijih pjevačica današnjice, Rijana je i odličan biznismen. Svijet je poludio kada je lansirala svoju liniju kozmetičkih proizvoda pod nazivom Fenty Beauty make up.

 

Nedugo zatim otišla je korak dalje, i najavila da kreće sa kolekcijom veša, koja će biti nosiva za sve žene, ili kako je i sama naglasila ALL SIZE INCLUSIVE.

 

Složićete se da je to danas rijetkost, i da veliki popularni brendovi u svojim marketinškim kampanjama uglavnom forsiraju modele izvajanih tijela, a činjenica je da jako malo žena tako izgleda u prirodi, pa se vjerovatno zbog toga jako malo žena  i odlučuje da priušti sebi neki komad ekskluzivnog dodnjeg veša.

Svijet je čekao  premijeru Rijanine kolekcije, i konačno je dočekao na spektakularnoj reviji koja je zatvorila Njujoršku nedjelju mode.

 

Da nije ostala samo na priči , Rijana je i pokazala fantastičnom tematski određenom revijom pod nazivom „Rajska bašta“ .

 

Šetajući kroz baštu najrazličitijih biljaka , prelijepog neobičnog cvijeća , svaka žena je baš kao i ambijent kroz koji je šetala , bujala , cvjetala i blistala u svojoj prirodnoj , raskošnoj ljepoti, prekrivena vešom koji slavi njeno tijelo.

 

Ako ste se pitali da li samo zgodne manekenke nose lijep veš koji viđamo na reklami, Rijana je dala odgovor. Ne! Nose ga i visoke, i niske, i punije i mršave, i mišićave i nježne, muškobanjaste, krhke i na oduševljenje publike, zamislite, čak i trudnice!

 

Oduševljeni smo originalnošću, smjelošću i hrabrosti Rijane koja slavi ženu i njeno tijelo i ne boji se to da pokaže!

 

 

Autor: Jelena Vukić

Izvor, Foto : Cosmopolitan.uk, Vogue.com

Video: Youtube/ FF channel

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: