#Moda

STIGLE UGGSICE NA ŠTIKLU!

Voljeli ih ili ne, činjenica je da Ugg čizmice već godinama privlače veliku pažnju potrošača zbog svoje udobnosti. One su prosto #MustHave svake zime, a standarni dizajn je konačno dobio drastičnu promjenu.

Naime, Ugg je otkrio da će se od sada u prodaji naći i čizmice na štiku, tako da će vam biti i toplo i udobno dok izgledate jako moderno.

Čim je vijest objavljena, čizme su osvojile internet, gdje je nastala prava polemika da li su one najbolji modni detalj koji je izašao ove godine ili nešto sto niko ne bi trebalo da nosi, bez obzira koliko mu je hladno.

Jer, ukoliko bolje pogledate, ovakvih čizama bilo je na tone tokom prošlih sezona, ali kada ovako veliko ime udari svoj brend da njih one postaju najtraženija "nova" stvar..

A ako pripadate prvoj grupici, onda mi možda trebalo da znate da njihova cijena varira od 150-250 dolara u zavisnosti od dužine.

Pitanje je da li je ovo nešto najbolje što ste videli ove zime, ili se nadate da    na štiklu ipak neće postati trend.

 

 

Izvor: teenstar

Jelena Vukić

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: