#Novosti

U OŠ BJO U TOKU TAKMIČENJE ZA NAJLJEPŠU JELKU

U Osnovnoj školi „Blažo Jokov Orlandić“ je godišnjim planom rada škole, povodom obilježavanja Nove godine predviđeno odjeljensko takmičenje u pripremi jelke od materijala za reciklažu. 
 

Na ovom takmičenju učestvovala su sva odjeljenja od prvog do devetog razreda, a sve jelke izložene su u holu škole. Komisija koju čine tri predstavnika Učeničkog parlamenta i tri nastavnika će proglasiti najljepšu i najkreativniju jelku, a odjeljenje čija jelka bude proglašena za najbolju će biti prigodno nagrađeno.

 

Žiri će imati veoma težak zadatak, jer su djeca bila zaista kreativna. Jelke su napravljene od plastičnih boca, od kišobrana, knjiga, kartona...
 
“Cilj nam je bio da podignemo svijest kod učenika o značaju materijala za reciklažu. Ideju za ovo interesantno i korisno takmičenje dali su članovi đačkog parlamenta i pedagog Tanja Vujović. NVO iz Podgorice koja se bavi sakupljanjem materijala za reciklažu preuzeće u drugom polugodištu sve predmete od kojih su napravljene novogodišnje jelke“, kazao je vršilac dužnosti direktora škole Mustafa Peročević.

U sklopu obilježavanja Nove godine, planirana je i organizacija odjeljenskih proslava.

 

 

 

Izvor : Barinfo.me

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: