#Novosti

ADP ZID POZIVA MLADE DA SE PRIKLJUČE PROJEKTU ZA MLADE PREDUZETNIKE

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP – Zid), od septembra 2018. počela je sa realizacijom projekta Erasmus za mlade preduzetnike.

 

Erasmus za mlade preduzetnike je program Evropske Komisije koji pruža priliku mladim i perspektivnim preduzetnicima da uče od iskusnijih. Program se sastoji iz 2 segmenta: jedan je namijenjen mladima u preduzetništvu, a drugi dio preduzetnicima koji su se već dokazali na tržištu.

 

Kao kontakt tačka za Crnu Goru, do sada mogućnost da se uključi u ovaj program iskoristilo je troje mladih, među kojima je jedna od korisinica programa, Dijana Krkotić već u Italiji.

 

Preduzeće u kojem boravi Dijana je agencija Easy Nite iz Torina, koji su ozbiljan italijanski tour-operater. Mlada preduzetnica Dijana takođe je osnovala svoju turističku agenciju u Podgorici, koja se bavi promocijom  Crne Gore kao destinacije za inostrane turiste i dovođenjem stranaca u Crnu Goru. Njen biznis, Doclea Travel & Tours www.docleatravel.com je “incoming” agencija, koja pruža turistima cjelokupan turistički servis, od momenta kada odluče da posjete našu zemlju do momenta kada iz nje odlaze.

 

 

Program Erasmus za mlade preduzetnike pruža korisnicima da uče od iskusnih preduzetnika koji upravljaju manjim kompanijama u drugim zemljama učesnicama u projektu, a to su Italija, Španija, Makedonija, Izrael, Njemačka, Poljska i Letonija.

 

Moguća korist od programa uključuje razmjenu znanja i iskustva, priliku za razvijanje kontakata i novih poslovnih odnosa širom Evrope, uz stvaranje mogućnosti za promociju na inostranom tržištu. Kontakt tačka za cijelu Crnu Goru je ADP-Zid.

 

Više o programu možete naći na sledećem linku: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

Za sve dodatne infromacije, možete  kontaktirati ADP-Zid i putem telefona na broj: +382 20 207 130

 

Izvor: ADP-Zid

Foto: ADP-Zid

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: