#Novosti

IGRAONICA" DVORIŠTE" NAJAVLJUJE DVIJE PREDSTAVE ZA DJECU U MAJU!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo pozorište za djecu 'Maximus Art' iz Beograda koji će u igraonici „Dvorište“  izvesti predstave „ZALJUBI SE CICA U PRINCA“ i „SPASA DOSADA“ i to 31.05.2018. i 01.06.2018. godine sa početkom u 19:00h

 

U prvoj, maštovitoj, duhovitoj i edukativno-zabavnoj predstavi 'Zaljubi se Cica u princa' klinci i klinceze će se upoznati sa princem jednog dalekog kraljevstva  Vojkanom, njegovim vjernim prijateljem dvorskom ludom i čobanicom Cicom.

 

Princ je zaljubljen u Cicu, ali pošto je uobražen i sebičan, a njegovo srce 'uspavano' on ne zna pravi način da se dopadne Cici i osvoji njeno srce. Jedino ko princu može da pomogne je njegov prijatelj Dvorska Luda koji pravi niz zabavnih ideja kako bi princ i Cica bili zajedno. Da li će se i kako Cica zaljubiti u princa, otkrijte 31.05.2018. god u 19h

'Spasa dosada' je edukativna i zabavna priča koja razvija i podstiče dječiju maštu.

Milica je djevojčica kojoj je dosadno kada je sama kod kuće. Upravo tada se pojavljuje izmišljeni lik Spasa Dosada, spas za dosadu. U nizu zabavnih i šaljivih situacija Spasa će Milicu spašavati od dosade, a ona će kroz igre naučiti kako da se ponaša u različitim životnim situacijama i šta bi trebalo a šta ne, jedno dijete da radi ako ostane samo kod kuće. 'Spasa dosada' na repertoaru 01.06.2018. god sa početkom u 19:00h. 

 

Cijena karte je 10e i važi za obije predstave. 

 

Uz kartu, kao što ste i navikli dobijaju se i dva termina za igraonicu. 

Dođite da uživate!

 

Igraonica "Dvorište"

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: