#Novosti

KULTURNI CENTAR BAR I MRAVINJAK VAS POZIVAJU NA PROMOCIJA KNJIGE „NEMOJ DA MRAČIŠ, POČNI DA ZRAČIŠ“ TATJANE JAKIĆ

Kulturni Centar Bar najavljuje promociju knjige  „Nemoj da mračiš, počni da zračiš“ autorke Tatjane Jakić, koja će se održati u Dvorcu Kralja Nikole, u petak 14. septembra u 20h.

 

Uz mnogo dobrog raspoloženja, razgovaraćemo kako da iskoristite snagu svoje duše da biste ostvarili  srećan život koji vam pripada. Primjenićemo različite zanimljive vježbe i tehnike sa namjerom da bismo vas uputili kako da uhvatite čaroliju života i kako da je koristite.

 

Cilj ove knjige je da Vas uputi da živite iz srca i spoznate trajnu sreću duše, jer kada počnemo da živimo iz srca sve obično postaće neobično, magično, slatko.

 

Imate dobar razlog da dođete i da učestvujete u  jednoj vrsti treninga za sreću pri čemu ćete na veoma jednostavan način, gotovo igrajući se unaprijediti svoj život i svoje odnose sa drugim ljudima i gotovo iskorjeniti probleme ili ih pretvoriti u prilike.

 

O knjizi će pored autorke Tatjane Jakić, govoriti i Jelena Vukić, urednica portala za mlade „Mravinjak“ i stručni saradnik NTC sistema učenja.

 

Dođite da se družimo, zabavljamo, radujemo i raširimo ruke životu i novim prilikama, novim poznanstvima i novim okolnostima koje nas očekuju i koje ćemo kreirati.

 

Dobro došli !

 

Foto: Neopress

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: