#Novosti

POČEO NOVI CIKLUS NTC RADIONICA U BARU

Već treću sezonu u nizu NTC radionice za školsku, predškolsku i vrtićku djecu održavaju se u Baru. NTC tim Crna Gora trudi se da ovaj program raširi u sve gradove pa tako NTC centri postoje u Podgorici, Budvi, Kotoru, Nikšiću i Baru.

 

Program se sačinjen od različitih metoda kojima se kod djece ( ali i roditelja) pospješuje funkcionalno znanje i asocijativno mišljenje.

 

Brz život, previše vremena ispred televizora i svih drugih ekrana kojima su djeca izložena, dovela su do toga da je svaka naredna generacija djece za 30 procenata slabija od one prethodne.

 

NTC ih vraća igri, razmišljanju i pokušava da dokaže da je za dječiji mozak korisnije da se 15 minuta „muči“ da riješi zagonetku , složi slagalicu, odgonetne misteriju, nego da sa dva prsta na ekranu pređe nivo video igrice.

 

Šta  je osnivač NTC programa Dr Ranko Rajović ispričao na ovu temu prilikom svog gostovanja na Tv Prva u Podgorici, možete pogledati u videu:

 

Informacije o radionicama za školsku djecu možete  dobiti na telefon 067 240 474 i tražite Jelenu, a za djecu uzrasta od 4 do 7 godina na telefon 067 628 668 i tražite Ivanu, ili prijaviti dijete putem linka:

 

https://docs.google.com/forms/d/1IZy3U2lpM1CsK7XKRUYJzOWbqIHeXc2zF2GFltdnlU0/edit

 

Autor. Jelena Vukić

Video: TV Prva

Foto: Privatna arhiva

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: