#Novosti

TREĆE IZDANJE ZIMSKE SCENE „BARSKOG LJETOPISA“ OD 16. JANUARA

Zimska scena „Barskog ljetopisa“ po treći put otvoriće svoja vrata ljubiteljima kulture i umjetnosti u četvrtak 16. januara. Pod sloganom „Četvrtkom u Baru“ koji je već uveliko prepoznatljiv, sa posebnim akcentom na društvene mreže, program će se odvijati jednom nedjeljno, a iz selekcije pozorišnog, muzičkog, književnog, likovnog i dječjeg segmenta odabrana su po tri programa koji će se realizovati sve do 23. aprila.

 

Scenu će otvoriti predstava „Prah“, koprodukcija Narodnog pozorišta Beograd i Šabačkog pozorišta čiju režiju potpisuje crnogorski reditelj Veljko Mićunović a uloge tumače Nataša Ninković i Zoran Cvijanović. Pozorišnu selekciju i ovog puta potpisuje Boris Mišković, a zahvaljujući, iz godine u godinu, sve većem broju pozorišne publike, kompletan pozorišni program Zimske scene će se odigrati u Velikoj sali Doma kulture.

 

Shodno ustaljenoj praksi, sve informacije o programima i aktuelnostima trećeg izdanja Zimske scene „Barskog ljetopisa“ publici će biti dostupne putem medija, na društvenim mrežama i posredstvom sajta www.barskiljetopis.me.

Izvor: Barski Ljetopis

Foto: Barski Ljetopis

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: