#Zanimljivosti

INSTAGRAM UVODI BULLY FILTER! NEMA VIŠE HEJTOVANJA!

Instagram uvodi novu opciju zbog koje će hejterima biti mnogo teže da postavljaju uvredljive komentare. U pitanju je opcija Bully filter, koji će provjeravati 800 miliona korisnika i blokirati sve one koji imaju veliki broj prijavljenih komentara.

”Ovaj novi filter skrivaće komentare koji u sebi sadrže uvrede na račun nečijeg fizičkog izgleda ili karaktera, kao i prijetnje nečijem životu i zdravlju’’,  napisao je izvršni direktor Kevin Sistrom na svom blogu i dodao da će filter obavještavati kontrolni centar o problemima kada se ponove kako bi preduzeli određene radnje, odnosno blokirali pojedine profile.

Iz Instagrama kažu da im je cilj da ovim putem zaštite mlađe generacije, ali i poznate ličnosti koji su konstantno na udaru negativnih komentara. Oni ističu da je Instagram mjesto prvenstveno namijenjen deljenju radosnih momenata u životu i zanimljivih fotografija.

 

Izvor: teenstar.rs

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: