#Zanimljivosti

INTELIGENTNE NAOČARE I ZA SPOLJA I ZA UNUTRA

Kiša, sunce, boravak unutra, napolju i sve faze između utiču ne samo na naše raspoloženje, nego i na vid. Skladno tome se prilagođavate vremenskim prilikama, mijenjate odjeću, a šta je sa vašim očima?

 

Vječna dilema: da li nositi jedne naočare za sunce i boravak napolju, druge za kišu, oblačno i boravak unutra ili jedne za sve!?

 

Upoznajte Transitions - inteligentna sočiva za sve uslove!

 

Osim što su rezultat 25 godina postojanja, istraživanja i razvoja, Transitions inteligentna sočiva prva su i tehnološki najsavremenija fotoosjetljiva sočiva na svijetu.

 

Pružaju nosiocu savršen pogled bez obzira na vremenske uslove. Uvijek prilagode tačnu količinu svjetla koju propuštaju do oka čineći vašu svakodnevicu jednostavnijom, a život elegantnijim. Ona su udobna, pouzdana i pružaju kvalitetnu zaštitu.

 

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions sočiva se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod uticajem temperaturnih i svjetlosnih uslova. Ona blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla sa digitalnih uređaja, ali i iz spoljnog okruženja. Štite oko od blještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uslovima!

 

Transitions sočiva su dostupna u svim dioptrijama, kao monofokalna, progresivna Varilux, kao dječja ..... 

 

Kako bi što bolje upotpunila vaš stil u ponudi je 7 boja:klasična braon, siva i grafitno-zelena ,moderna safir, amber, ametist i emerald.                                                                                                                                                                                    

Nositi Transitions fotoosjetljiva sočiva znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktična jer uz njih ne morate da nosite i sunčane dioptrijske naočare. One su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom. Štite oko od blještanja i štetnog djelovanja ultra plavog svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uslovima i prilikama, a idu i uz svaki stil, u svim uzrastima. 

 

Izvor: elle.rs

Foto: eye5.com.au

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: