#Zanimljivosti

POČELA AKCIJA EXITA, JEFTINIJE ULAZNICE ZA NAJBRŽE!

Najpopularniji muzički festival na našim prostorima,"Exit", je pokrenuo svoju najpopularniju akciju pod nazivom "4+1". Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.,

 

S obzirom na ogromno interesovanje za ovogodišnji Exit, ali i spram rezultata iz prethodnih godina, očekuje se da će predviđeni kontigent planuti u vrlo kratkom roku.

 

Ulaznice se prodaju i dalje po promotivnoj cijeni od 6.990 dinara, što predstavlja uštedu od čak 55 odsto u odnosu na finalnu cijenu, a dostupne su onlajn putem sajta exitfest.org, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

 

Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

 

Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Grace Jones, Migos, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Sevdaliza, Maceo Plex, Solomun, Madball, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Ofenbach, Idles, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

 

Izvor: Exit, Foto: promo

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: