#Zanimljivosti

PODGORICA: PROMOCIJA ZBORNIKA ”MLADI SU UKRAS SVIJETA” U OŠ ,,VLADO MILIĆ”- SLJEDEĆA U BARU

Sinoc je,u organizaciju Udruzenja knjizevnika i umjetnika "Zenit", u OŠ "Vlado Milić" u Donjoj Gorici, održana promocija dječijeg zbornika "Mladi su ukras svijeta". Tom prilikom su uručene nagrade najboljim mladim stvaraocima,čije su se pjesme našle u ovoj zbirci.

 

To je, svakako, i veliki podstrek svim učenicima i studentima, koji bi željeli da se njihova ostvarenja nađu na stranicama nekog od narednih izdanja Zbornika, jer Udruženje "Zenit" planira da i ubuduce, na ovaj način pruža podršku,i afirmiše mlade talente.

 

Na ovoj manifestaciji su o Zborniku govorili cijenjeni članovi Udruženja, pjesnici i književnici Milan Rajović, Rajka Mugoša Petrić, Milanka Aranitović Rakočević i Goran Popović, kao i profesorica knjizevnosti OŠ "Vlado Milić" Tatjana Popović.

 

Nagrade su urucivali Anika Vuletić i Veljko Veljović,a za divnu atmosferu i riječi podrške su se pobrinuli medijatori programa Sanja Veličković i Marko Mijatov Milačić, takođe književnici i istaknuti članovi "Zenita".

 

Ovo je bila treća po redu promocija Zbornika, nakon Plava i Rožaja,a naredna je planirana  u Baru. 

 

Autor: Danijela Jovanović

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: