#Zanimljivosti

STIGAO JE "VAVOOM", PRVI DOMAĆI TINEJDŽ KANAL

United Media pokreće prvi domaći kanal namijenjen tinejdžerima "Vavoom". Vavoom kanal  donosi najpopularniji svjetski sadržaj za tinejdžere.

Zahtjevnu tinejdž publiku očekuje najatraktivniji sadržaj koji prati svjetske trendove i odgovara na probleme sa kojima se mladi danas susreću.

Program sačinjavaju humorističke i young adult serije, popularni crtani filmovi i zabavne emisije za publiku koja instistira na autentičnom i raznolikom sadržaju sa kojim može da se identifikuje.

Vavoom kanal pripremio je program po svačijem ukusu. Tinejdž publika moći će da uživa u reality show programu "America’s got talent” koji je postigao planetarnu popularnost.

Uskoro na Vavoom stiže i talent show program "X factor” sa zanimljivim takmičarima i žirijem koji traži baš one koji imaju "x factor.”

Za sve avanturiste tu je reality program "Fort boyard” sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama koje će nailaziti na brojne prepreke u nameri da dostignu krajnji cilj.

Ljubitelji sitkoma moći će da prate uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji "Sadie J", kao i karijeru ambiciozne pjevačice Tori u sitkomu "Victorious", dok će avanturisti moći da uživaju i u emisiji "Officialy amazing" koja prati najzanimljivije Ginisove rekorde koje je kamera zabilježila.

 

Na novom kanalu moći će da prate i "Wolfblood", young adult seriju koja, uz elemente fantazije, prikazuje sve izazove tinejdžerskog doba.

Publika će na kanalu Vavoom moći da prati i crtane filmove "Rabbids invasion" i "Stanley Dynamic", "Fangbone" naučno-fantastični crtani film, komediju "100 things to do before high school" i još mnogo zanimljivih serija i emisija.

Vavoom se emituje na Telemach-u, Total TV-u, D3i, kao i preko EON platforme na koju se gledaoci mogu prijaviti .

 

 

Izvor: N1info

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: