#Filmovi / Serije

NEKOLIKO NOVIH FILMOVA NA REPERTOARU NAŠIH BIOSKOPA I NEKOLIKO KOJE ŽELJNO OČEKUJEMO

U naše bioskope nedavno su stigli novi filmovi!

 

Uzbuđeni smo što koliko toliko distributeri ostaju u korak sa trendovima, i osvježavaju repertoare filmovima za svačiji ukus.

 

Ovdje vam predstavljamo nekoliko novih, ali i nekoliko koje jedva čeakmo da vidimo!

PROJEKAT:TITAN

 

Naučno-fantastični "Titan" smješten je u blisku budućnost u kojoj Zemlja nije više naseljiva, pa bivši pilot vazduhoplovstva Rik Jansen (Sem Vortington) biva odabran za vojni eksperiment stvaranja super bića sposobnog da preživi u surovoj sredini Saturnovog meseca Titana.

GRINGO

 

Uz Šarliz Teron, Amandu Sejfrid, Džoula Edžertona i Dejvida Ojelova, u filmu će svoj glumački debi ostvariti i ćerka preminulog kralja popa, Paris Džekson.

 

Dejvid Ojelovo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udio u farmaceutskoj firmi koja se sprema za izlazak na berzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao zbog jednog incidenta u Meksiku. U tom trenutku američki preduzetnik postaje kriminalac.

PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC

 

Kada djevojčica Kloi otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora da odluči kako da postupi. Patuljci se naime bore protiv zlih Trolova koji stižu iz druge dimenzije.

Glumci: Tara Strong, Becky G., Olivia Holt
 

GAŠA ŠEPRTLJA

 

Gaša je primljen kao pripravnik u uspješnoj kompaniji čiji je moto "učinimo beskorisno korisnim". Gašu, kralja šeprtlji, zdrav razum zaobilazi u širokom luku i zahvaljujući svojoj skoro natprirodnoj moći stalno izaziva katastrofe što njegovog šefa dovodi do ludila!

Ili je ekstremno lijen i nemoguće ga je probuditi, ili u svojoj hiperaktivnosti izmišlja sve vrste mašina kako bi poboljšao živote svojih kolega, posebno gospođice Žan. Naravno, to što dolazi u kancelariju sa svojom mačkom, galebom i zlatnom ribicom u automobilu iz 1920-ih koji energiju prikuplja solarnim ćelijama, ne olakšava situaciju. Rizikujući da ugrozi budućnost kompanije, da li će uspjeti da spase kompaniju od samog sebe?

 

Glumci: Pierre-François Martin-Laval

 

DVOSTRUKI LJUBAVNIK

 

„Dvostruki ljubavnik" Fransoe Ozona inspirisan je romanom Džojs Kerol Outs. Marin Vakt glumi Kloi, Parižanku koja se zaljubljuje u svog psihijatra (Žeremi Renije), nakon što je započela terapiju otkrivanja uzroka misterioznih simptoma koji je muče. Ubrzo otkriva da njen ljubavnik vodi dvostruki život.

Glumci : Jérémie Renier i Marine Vacth

 

 

A uskoro na repertoar dolaze i :

Najviše očekivani tinejdž film „ ZVIJER

 

Po uzoru na čuveni filmski serijal “Sumrak saga”, “Zvijer” je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promijeniti iz korijena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog djetinjstva.

Ana je provela cijeli život pod budnim okom misterioznog čovjeka koji joj se predstavljao kao otac. On je od djevojčice skrivao njeno porijeklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zvijeri – čudovišta koje luta šumom i jede djecu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život.

 

Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerskog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila djevojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz djetinjstva. Priče o krvoločnoj Zvijeri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi...

 

 

 

TIHO MJESTO

 

U modernom hororu i trileru Tiho mjesto, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, nakon što njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!

Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji - na najmanji mogući šum - odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna porodica uspjela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

Glumci: John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

IGRA ISTINE

Iz Blumhouse Productions (Srećan Dan smrti, Podeljen, Beži!) stiže nam novi napeti i zastrašujući triler.

Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na poslednjem prolećnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

CVRLE: NIKAD NE LETIŠ SAM

 

Film donosi zanimljivu i dirljivu priču koja će zabaviti cijelu porodicu

 

Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vrijeme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proljeće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

 

 

Uživajte!

 

Izvor: cineplexx.me

 

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: