#Filmovi / Serije

VEČERAS COMIC NIGHT U CINEPLEXXU

Prvi Comic Night događaj u Cineplexxu posvećen najvjernijim fanova superheroja biće organizovan u srijedu, 25. aprila u 20 časova uz premijeru Marvelovih Osvetnika.

 

Uzbuđenje koje prati nove "Osvetnike" je ogromno, Marvel će u ovom filmu okupiti superheroje koje smo gledali tokom prethodnih 18 godina, u spektaklu o čijem budžetu se spekuliše da bi ga mogao učiniti jednim od najskupljim filmova svih vremena.

 

Na Comic Nightu sve ljubitelje Marvelovog univerzuma na velikom platnu očekuje nevjerovatno filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvata sav Marvelov filmski univerzum.

 

Svi posjetioci na poklon će dobiti specijalni poster iz filma, dok će najvjerniji fanovi dobiti i jedinstveni bedž sa motivima filma.

 

Za piće dobrodošlice na Comic Nightu pobrinuće se Nikšićko pivo.

 

Karte će biti položene, po posljednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, prije nego što on uništi cijeli univerzum.

 

Ulaznice se već nalaze u prodaji!

 

 

Izvor: Cineplexx.me

 

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: