#Šta se čita

NAUČITE DA TUMAČITE SIGNALE UZ POMOĆ KNJIGE "GOVOR TELA U LJUBAVI"

Vulkan izdavaštvo predstavlja zabavnu i mudru knjigu GOVOR TELA U LJUBAVI

 

Zanimljivo štivo pisano za sve ljubitelje popularne psihologije odgovoriće na mnoga pitanja koja nas često muče. Pored korisnih i primjenjivih savjeta, knjiga je obogaćena duhovitim ilustracijama.

 

Govor tijela je osnova udvaranja, koja pokazuje koliko smo dostupni, raspoloženi ili očajni. Neki udvarački postupci unaprijed su osmišljeni, a neki su sasvim nesvjesni i instinktivni. Izuzetno su važni i za započinjanje veze i za njeno održavanje.

 

Knjiga nastala iz pera autorskog para Barbare i Alana Piza Govor tela u ljubavi daje odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju, a odnose se na pripadnike suprotnog pola. Kad je pročitate, mnogo toga ćete sagledati jasnije i moći ćete da protumačite signale koji su vam ranije izmicali.

 

Svi aspekti ljubavnih odnosa biće vam jasniji, postaćete privlačniji i lakše ćete uvidjeti koga vi privlačite. Samim tim, opuštenije ćete zakazivati sastanke i graditi duge veze.

 

Autori Alan i Barbara Piz su bračni par koji zajedno piše bestselere o primjeni psihologije u ljubavnom životu i poslu. Napisali su ih ukupno osamnaest, a čak deset se našlo na prvim mjestima lista najčitanijih knjiga. Svake godine u tridesetak zemalja svijeta održavaju brojne seminare iz oblasti primjenjene psihologije.

 

Njihove knjige prodaju se u više od sto zemalja i prevedene su na pedeset dva jezika.

 

Izvor: VULKAN

Foto : VULKAN

 

 

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: