#Šta se čita

UKOLIKO VOLITE DŽONA GRINA, IMAMO DOBRE VIJESTI ZA VAS!

Džon Grin jedan od najpopularinijih pisaca za mlade, autor bestselera kao što su „Krive su zvijezde“ „Gradovi od papira“ i „U potrazi za Aljaskom“, sa radošću saopštava da će njegov prvjenac, upravo „U portazi za Aljaskom „, uskoro biti ekranizovan!

 

Ovaj roman izašao je u prodaju davne 2005 godine, i od tada se o njegovoj ekranizaciji pričalo nekoliko puta, čak je i napisano nekoliko odličnih scenarija. Tinejdž publika ali i svi drugi Grinovi obožavaoci iščekivali su  najvljivani film, ali se to na žalost još uvijek nije dogodilo.

Jedan od problema koji je mučio Grina je kako spakovati sve u dva sata filma, pa je njegova konačna odluka o ekranizaciji ovog romana sačekala novo vrijeme i eru u kojoj vladaju serije.

 

Konačan dogovor postignut je sa TV kućom Hulu, koja trenutno emituje jednu od najgledanijih serija Handmaid's tale, pa će i „U potrazi za Aljaskom“  svoju ekranizaciju dobiti upravo u obliku serije od 8 epizoda.

 

 

Tačan datum izlaska serije se još uvijek ne zna, ali čim se objavi bićemo tu da vam prenesemo!

 

 

Autor: Jelena Vukić

Foto: Novaknjiga

 

 

 

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: