#Zanimljivosti

COOL GADGETI

Vrlo često na tržištu se pojave stvarčice namijenjene igranju koje zalude cio svijet. Većina njih je totalno beskorisna i svaki cent potrošen na kupovinu je  bačen novac. Mi smo malo istraživali i pronašli nekoliko zanimljivih „gadgeta“ koji pored simpatičnog izgleda imaju i svoju korisnu svrhu.

ŠTEK PRIVEZAK ZA KLJUČEVE

Mali i potpuno neupadljiv. Visiće pored vaših ključeva i neće vas opterećivati ni u kom smislu. Ne treba vam novčanik za koji ćete se hvatati da vidite da ga niste negdje izgubili.

Vaš novac je siguran i zajedno sa ključevima visi na alki farmerica. Izglijeda kao mala ampula. Kada ga odvrnete vidite da je ampula šuplja  i sa dovoljno mjesta da u nju stane fino savijen novac.

Nije loše ni da unutra sklonite neki euro, zaboravite na to, i onda kada vam novac najviše treba, pronađete ga baš tu!

RETRO JOYSTICK

Evo prilike da vidite kako su se nekada igrale igrice. Joystici koje sada koristite bili su projekat daleke budućnosti. Ako želite da uključite tatu u vaše nove igrice, kupite ovaj staromodni joystick da bi mu makar malo olakšali navikavanje na sva čuda 21. vijeka.

FIDGET KOCKICA

Ove godine čitav svijet je bio zaluđen spinerima.Bilo ih je u svim oblicima, bojama, veličinama, sa svim mogućim motivima koje ljudski mozak može da zamisli.

Mi smo pronašli nešto bolje. Fidget kockica podjednako smiruje živce i umjesto neprekidnog vrtenja, pritiskanjem malog prekidača ćete se podjedanko zabaviti. Možete je pritiskati u ruci u džepu, možete biti totalno neprimjetni, bez bojazni da ćete biti izbačeni sa časa.

PERSONALIZOVANI BUDILNIK

Zašto čekati da vas probude nervozni roditelji jer ste se opet uspavali? Uz ovaj budilnik namještate da vas budi omiljena pjesma, a na tabli iznad možete sebi napisati poruku za dobro jutro i tako veseli započeti novi dan!

BLUETOOTH SILIKON TUŠ ZVUČNIK

Po našem mišljenju naj kul gedžet od svih. Probudio vas je super kul budilnik i sad idete na rasanjivanje pod tušem. Pa šta je ljepše nego tuširanje uz omiljenu muziku? Povježite zvučnik sa telefonom, pustite omiljenu pjesmu, zakačite zvučnik negdje unutar kupatila, i uživanje može da počne!

USB ENDOSKOP

Možda vam na prvi pogled ne djeluje, ali je zapravo vrlo korisna stvar. Koristiće vama da istražite i najzabačenije djelove svoje sobe i pronađete davno izgubljeni dio za LEGO, a može koristiti i vašim ukućanima koji se muče sa sitnim natpisima ili bilo kojim drugim vidovima popravki gdje je potrebno oštro oko.

DIGITALNI BROJAČ SITNIŠA

Stalno ubacujete novac u kasu. Djeluje da ga ima dosta ali ko će ga ponovo brojati. Uz digitalni brojač sitniša, vi u svakom trenutku znate koliko novca imate, kao i da li se neko slučajno poslužio vašom ušteđevinom.

 

 

Autor: Jelena Vukić

 

 

 

 

 

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: