#Sport

KO JE ANDREA KNEŽEVIĆ?

 

Andrea je rođena 2003. godine u Baru. Učenica je IX razreda O.Š. "Jugoslavija". 

 

Da smo ovaj tekst pisali prije nekoliko godina, Andrea bi popunila sve kategorije sporta budući da je ponosna vlasnica zlatne medalje na državnom prvenstvu iz atletike u disciplini prepona, srebrne u snowbordingu na kupu Vučja i zlatne na kupu Bara!

 

Ipak, vremenom odbojka joj  je privukla najviše pažnje i ljubavi.

 

Odbojku trenira od svoje 9. godine i članica je najuspješnijeg barskog odbojkaškog kluba ,,Luka Bar, u čijem je stalnom sastavu prvog tima na poziciji primača servisa. Već dvije godine posjećuje kampove poznatih odbojkaša kao što su Vanja Grbić, Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić.

Svakodnevno trenira 2 do 3 sata, ali joj to ne smeta da bude odličan đak.

 

Andrea kaže:“Odbojka je za mene najljepši sport na svijetu! To je sport koji me je naučio da moram da dam sve o sebe, da se borim, da priznam grešku i prihvatim poraz. Jednostavno nema riječi kojima mogu opisati osjećaj koji imam kada se nalazim na terenu, jer `odbojka je život, a sve ostalo su sitnice."

 

U slobodno vrijeme voli da sluša muziku i gleda filmove, dok u ljetnjim mjesecima uživa u sportovima na vodi.

 

U budućnosti sebe vidi kao uspješnu odbojkašicu koja će zaigrati u nekom poznatom timu i braniti boje svoje zemlje u reprezentaciji.

 

 

U tome joj najveću podršku pruža porodica.

 

Mi joj želimo da ostvari sve svoje snove!

 

Autor : Jelena Vukić

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: