#Sport

ODRŽAN 1.MEĐUNARODNI MITING ZA CICIBANE – AK "SANJA"BAR

U nedjelju 15.04. je na terenima SC „Topolica“ u Baru u tehničkoj organizaciji AK „Sanja“  iz Bara a pod pokroviteljstvom ASCG i Ministarstva sporta Crne Gore, po oblačnom i vjetrovitom vremenu održan „Prvi međunarodni atletski miting za cicibane – "Sanja Bar“ na kome je nastupilo preko 150 atletičara iz atletskih klubova: Budućnost, Nikšić, Marović, Trebinje, Lovćen, Bar i Sanja. 

Najviše medalja osvojili su atletičari AK „Sanja“ koji su sakupili 54 medalje ispred atletičara Trebinja sa 17, dok su treće mjesto podijelili atletičari Lovčena i Marovića sa po 14 medalja. Takmičenje je otvorio generalni sekretar ASCG Milan Madžgalj. 

 

Pored pojedinačnog takmičenja po disciplinama takmičari su se nadmetali i u višeboju gdje su najbolji po kategorijama nagrađeni peharima, dok su prva tri takmičara po disciplinama dobili medalju i diplomu.

 

Takmičarima koji nisu uspjeli da osvoje medalju za plasman, uručene su medalje za učešće.

 

U potpunosti sam zadovoljna organizacijom takmičenja kao nastupom velikog broja takmičara. Jedini problem nam je pravio jak vjetar, ali i pored svega takmičenje je proteklo u najboljem redu.  Zahvaljujem se ASCG i Ministarstvu sporta Crne Gore koji su pomogli održavanje mitinga. Nadam se da će miting postati tradicija i da će naredne godine okupiti još više takmičara i atletskih klubova“-, izjavila je tehnički rukovodilac takmičenja i trener AK „Sanja“ Sanja Đurnić po završetku takmičenja.

 

 

Izvor: ASCG

 

O nama
Mravinjak je portal namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju. Ovdje ćete naći sve što biste voljeli da znate a nemate koga da pitate.
Jer, nema ni Google uvijek odgovor na sve!
Zato čitajte, pišite, pitajte!

Urednik: Jelena Vukić
Pišite nam
Podijelite sadržaj na: